Klantensysteem Home > Kennisbank > Domein Registratie en Beheer > Regels van een .be domein

Regels van een .be domein

.BE is de extensie voor het registreren van domeinnamen uit BELGIE. Wij kunnen snel en efficiënt uw .BE domeinnamen registreren, verhuizen of wijzigen. De Registry voor .BE domeinnamen kunt u vinden op http://www.dns.be. DNS.be domeinnamen registreren

Wie kunnen .BE domeinnamen registreren?

Iedereen ter wereld kan .BE domeinnamen registreren.

Waar moeten .BE domeinnamen aan voldoen?

Minimaal 2 tekens lang. Maximaal 63 tekens lang. Er moet tenminste 2 letters in .BE domeinnamen voorkomen. Niet beginnen of eindigen met een koppelteken ("-"). Geen "-" op de 3 e en 4 e positie.